Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cottura dei gamberi
- 500 g di acqua
- 1000 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
Salsa cocktail
- 250 g di olio di semi di girasole
- 15 g di aceto di mele
- 2 pizzichi di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 uovo (60 g)
- 2 tuorli
- 5 g di salsa Worcestershire
- 50 g di ketchup
- 5 g di brandy
- foglie di lattuga, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2246 kJ / 536.8 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Karbonhidrat
- 7.3 g
- Yağ
- 45.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 525.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menù: Zuppa fredda di melone; Crostini con pesce spada; Macedonia con mousse allo yogurt (Bimby Friend)
4h
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1h 45min
Capesante gratinate
25 min
Medaglioni di nasello in crosta di patatine su crema di porri
45 min
Cocktail di gamberi (TM6)
1h 30min
Liquore alla camomilla
960h
Insalata di polpo e patate
2h
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45 min
Patate arrosto aromatizzate
1h
Sautè di cozze e vongole
40min
Crespelle ai funghi
1h 30min
Linguine allo scoglio
40min