Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco o secco
-
1500
g di moscardini puliti
veya 1500 g di polpetti piccoli puliti - 90 g di vino bianco secco
-
500
g di polpa di pomodoro a pezzi
veya 500 g di pomodori maturi, spellati e senza semi - 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1410.7 kJ / 337.2 kcal
- Protein
- 38.3 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 11.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 462.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Polpetti affogati
45 dk
Polpetti affogati
45 dk
Moscardini alla busara sottovuoto
2sa
Moscardini al limone
30min
Polpetti all'inferno
40 dk
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 dk
Calamari ripieni su crema di pane
1hod. 10min
Calamari ripieni
1sa 30 dk
Cacciucco
1 Std. 20 Min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 dk