Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti
- polpo fresco, 4 tentacoli
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 120 g di latte
- 1 pizzico di sale
- fili di erba cipollina fresca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1452 kJ / 347 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Karbonhidrat
- 34.2 g
- Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Crema di ceci con cozze piccanti
30 min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Tonno in agrodolce
1h
Calamari ripieni alla norma
1 Std. 30 Min
Crema di patate con polpo
1h
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1 Std. 30 Min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40 min
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min