Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti
- polpo fresco, 4 tentacoli
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 120 g di latte
- 1 pizzico di sale
- fili di erba cipollina fresca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1452 kJ / 347 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Karbonhidrat
- 34.2 g
- Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1hod.
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2hod.
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1hod.
Trittico d'autore
2hod.
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10 min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45min
Crema di patate con polpo
1hod.
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40 λεπτ.
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1hod.
Tartare al tonno e avocado
1h 15min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1hod.
Vellutata di zucca e scampi
2hod.