Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato
- 60 g di carota, pelata e a pezzi
- 120 g di gambi di sedano a pezzi
- 120 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori pelati
- 100 g di acqua
- 25 g di olive nere denocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 953.5 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Karbonhidrat
- 8.7 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 36.3 mg
Alternatif tarifler
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà, patate e funghi
45min
Stoccafisso con i porri
50 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Baccalà alla ligure
1 Std.
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà gratinato
1 Std.
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Baccalá alle olive
25 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min