Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 étoiles de badiane
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 250 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 5 jaunes d'œufs
- 80 g de cassonade
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1945 kJ / 466 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 41.3 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 18 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 86.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bread and butter pudding
55 Min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35min
Financiers salés aux asperges et saumon sauce agrume
35 min
Mille-feuille miel-sarrasin, chantilly à l'orange
1 godz. 50 min
Kakosupa, soupe islandaise de langoustine
50 Min
Dacquoise aux fruits rouges
3h 55min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6h
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min
Meringues aux amandes
2 godz. 50 min
Crème brûlée à la cardamome
1hod. 10min
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min
Choux chantilly et fruits rouges
2j