Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La meringue
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
La compotée
- 1 gousse de vanille
- 500 g de rhubarbe, en tronçons
- 75 g de sucre en poudre
La chantilly
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 80 g de mascarpone
- 20 g de sucre en poudre
- 100 g de fraises, coupées en deux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2401 kJ / 574 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 24 g
Alternatif tarifler
Fraisier
15h
Choux à la crème
1 godz. 5 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova aux fruits rouges
4h
Entremets chocolat, insert framboise
17 godz.
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5h 30 min
Tartelettes au citron meringuées
14 Std. 15 Min
Choux vanille-fraise
7 Std. 15 Min
Pavlova en verrine
14sa 30 dk
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 Std.
Mignardise : macarons rose-gingembre
13h 30min
Pavlova végétalienne
3sa