Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau minérale
- 190 g de farine T55
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre de tourage, froid
- farine T55, pour le plan de travail
- 90 g de beurre pommade
- 150 g de sucre en poudre
- 2 pincées de fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 8569 kJ / 2067 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 292 g
- Yağ
- 157 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Millionnaire shortbread
7 godz. 40 min
Tarte au chocolat, pâte à la farine de sarrasin
3 godz. 40 min
Sauce madère
35 Min
Gâteau breton aux pruneaux
12 Std.
Far breton aux pruneaux
1h
Gâche vendéenne
12h 55min
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Religieuse au café
4h 40min
Ravioles de homard sauce Newburg
1 godz. 40 min
Préfou à l'ail
3h 10min