Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 300 g onions, quartered
- 400 g carrots, sliced diagonally (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 950 g oxtail, cut in pieces (see tip)
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - 350 g water
- 120 g red wine
-
100
g pearl onions, fresh, peeled, whole
veya pearl onions, frozen - 100 g quick polenta (5-8 minutes cooking time)
- 330 g boiling water
- 125 g milk
- 1 tsp salt
- 30 g unsalted butter, diced
- fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3751 kJ / 896 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 61 g
- Doymuş Yağ
- 25 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 1576 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Étouffée
45min
Soft Fresh Cheese
15h 20min
Frozen Negroni
3 godz. 15 min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Sweet Black Sticky Rice
13 godz.
Pineapple Parcels
1h
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Bern-style Rösti (TM6)
40min
Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae
11 godz.
Peanut Butter Cheesecake Dip
5min