Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 300 g onions, quartered
- 400 g carrots, sliced diagonally (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 950 g oxtail, cut in pieces (see tip)
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - 350 g water
- 120 g red wine
-
100
g pearl onions, fresh, peeled, whole
veya pearl onions, frozen - 100 g quick polenta (5-8 minutes cooking time)
- 330 g boiling water
- 125 g milk
- 1 tsp salt
- 30 g unsalted butter, diced
- fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3751 kJ / 896 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 61 g
- Doymuş Yağ
- 25 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 1576 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2j
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40 min
Seafood Stew with Rice
30 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14h 50min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2j
Prawn Cocktail
15min
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50min
Asian-style Beef Stew
2j 30 menit
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13hod. 15min
Spicy Pulled Beef
8h 10 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min