Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Tbsp groundnut oil
- 4 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 2 fresh red chillies, halved
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 limes, finely grated zest of both and juice of 1, plus extra for serving
- 2 Tbsp coconut cream
- 30 g fresh coriander
- 1000 g water, plus boiling water for softening lettuce leaves
- 4 fresh salmon fillets, skin removed (approx. 100 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 4 leaves round lettuce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 2.8 g
- Yağ
- 16.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn Curry
30 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 Min
Keralan Fish Curry
30 min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min