Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce tomate
- 150 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 2 brins de thym, frais, effeuillé
- ½ bouquet de basilic frais (env. 10 g), effeuillé
- 85 g d'huile d'olive
- 950 g de tomates, en quartiers
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1000 g d'aubergines, coupées en longues tranches (8 mm)
- 4 pincées de sel
- 300 g de mozzarella, coupée en tranches (5 mm), effilochée
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2591 kJ / 624 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto à la tomate et burrata
30min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)
50min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30min
Risotto aux poivrons
35 Min
Risotto alle cinque P
30min
Risotto alla milanese
30min
Lasagne verdi
1h 15 min
Risotto au citron et épinards
30min
Focaccia aux tomates
40min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Caponata de lentilles
1h
Risotto à la courge
35 Min