Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les épinards
- 100 g de parmesan, en morceaux (2 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g de beurre
- 1200 g d'épinards en branches, surgelés, décongelés, égouttés (soit env. 950 g)
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
La sauce béchamel
- 500 g de lait, froid
- 50 g de beurre
- 50 g de farine
- ¾ de c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 250 g de ricotta fraîche
- 1 citron, bio, zeste râpé
- 30 g de jus de citron
La finition
- 10 g de beurre
- 12 feuilles de lasagne (sans précuisson)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2858 kJ / 686 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 37 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte aux épinards
55 min
Risotto aux carottes et endives
40 min
Gratin de l’armailli
50 min
Parmigiana al forno
1h 50min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40 min
Quiche aux asperges
1h
Lasagnes
2h
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 min
Polenta et ragoût de champignons
45 min
Lasagnes à la courge
1h 40min
Risotto à la courge
35 min