Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de Sbrinz, en morceaux (2 cm)
- 500 g de poivrons jaunes, épépinés, en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 40 g de beurre
- 300 g de riz risotto (cuisson 20 minutes)
- 100 g de vin blanc
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 1 sachet de safran en poudre
- ¾ de c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de tomates-cerises, en grappe
- ½ c. à café de fleur de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2138 kJ / 509 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Risotto alle cinque P
30 min
One pot penne-poireaux
30 min
Tartinade d’aubergines
20 min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto
30 min
Potée de riz à la courge
50min
Risotto à la tomate et au basilic
30 min
Lasagnes à la courge
1h 40min
Risotto au citron et épinards
30 min
Risotto à la courge
35 min