Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 large whole green prawns
- 20 g peanut oil
- 10 g sesame oil
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 3 garlic cloves
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 100 g celery (approx. 2 stalks), cut into pieces
- 50 g fresh ginger, peeled
- 2 stalks lemongrass, trimmed, white part only, cut into pieces
- 30 g tomato paste
- 4 lemon myrtle leaves or 1 tsp dried lemon myrtle
- 3 fresh kaffir lime leaves
- 12 sprigs fresh coriander, roots only (approx. 25 g) and leaves set aside
- 15 g fresh basil leaves
- 1000 g liquid fish stock (see Tips)
- 25 g fish sauce (see Tips)
- 50 g palm sugar
- 270 g coconut cream
- 1 tbsp cornflour (see Tips)
- 2 tbsp water
- 4 fresh scallops, in half shells
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1635.1 kJ / 389.3 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 22.2 g
- Yağ
- 24.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1529.7 mg
Alternatif tarifler
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Brown Rice Congee
30min
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Değerlendirme yok
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1h
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 Min
Seafood bisque
1h 10min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min