Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 large whole green prawns
- 20 g peanut oil
- 10 g sesame oil
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 3 garlic cloves
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 100 g celery (approx. 2 stalks), cut into pieces
- 50 g fresh ginger, peeled
- 2 stalks lemongrass, trimmed, white part only, cut into pieces
- 30 g tomato paste
- 4 lemon myrtle leaves or 1 tsp dried lemon myrtle
- 3 fresh kaffir lime leaves
- 12 sprigs fresh coriander, roots only (approx. 25 g) and leaves set aside
- 15 g fresh basil leaves
- 1000 g liquid fish stock (see Tips)
- 25 g fish sauce (see Tips)
- 50 g palm sugar
- 270 g coconut cream
- 1 tbsp cornflour (see Tips)
- 2 tbsp water
- 4 fresh scallops, in half shells
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1635.1 kJ / 389.3 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 22.2 g
- Yağ
- 24.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1529.7 mg
Alternatif tarifler
Warm wasabi potato salad
30 分钟
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Oysters with lime granita
5min
Mussels in white wine and cream sauce
45 分钟
Prawns with coriander coconut rice
35 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Hearty seafood chowder
45 分钟
Fish stock
35 Min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1小时
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min