Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g white miso (or shiro miso)
- 40 g mirin
- 35 g sake
- 30 g sugar
- 1 ½ tsp sesame oil
- 2 pinches fine sea salt
- 360 g aubergines, sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
- 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
- 30 g lemon juice (see tip)
- 1 Tbsp sesame seeds, toasted
- 1 spring onion, sliced diagonally
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Miso Marinade
10 min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1h
Baba Ganoush
1h
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min