Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-vide Miso Aubergine
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 50 dk
4 portions
Malzemeler
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
670 mg
Protein
4 g
Kalori
654 kJ /
156 kcal
Yağ
6 g
Lif
5 g
Doymuş Yağ
0.9 g
Karbonhidrat
13 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous-vide with Blade Cover
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Stuffed Portobello Mushrooms
45 Min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Basil Pesto
10 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min