Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g white miso (or shiro miso)
- 40 g mirin
- 35 g sake
- 30 g sugar
- 1 ½ tsp sesame oil
- 2 pinches fine sea salt
- 360 g aubergines, sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
- 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
- 30 g lemon juice (see tip)
- 1 Tbsp sesame seeds, toasted
- 1 spring onion, sliced diagonally
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 Std. 30 Min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Fire and Ice Coleslaw
4h 15min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48hod.
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 Min