Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 large raw prawns (250 g), peeled and deveined, reserving heads and shells
- 50 g unsalted butter
- 1 onion, cut into halves
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 celery stalks, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 750 g water
- 50 g dry white wine
- 30 g rice, of choice
- 30 g tomato paste
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 - 2 pinches cayenne pepper (optional)
- 8 fresh scallops
- 1 fresh skinless, boneless salmon fillet, cut into cubes (3 cm)
- 1 - 2 calamari tubes, cut into rings
- 50 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1346.6 kJ / 321.9 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 15.6 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 836 mg
Alternatif tarifler
Far Breton with prunes
2h
Hearty seafood chowder
1 Std.
Hearty Seafood Chowder
1 Std.
Smoked Salmon Dip
10 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Clam Chowder
55 min
Mushroom Meat Sauce
50min
Hearty seafood chowder
45min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Cherry pickin' gelato
4h 35min
Fish soup
40min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min