Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 large raw prawns (250 g), peeled and deveined, reserving heads and shells
- 50 g unsalted butter
- 1 onion, cut into halves
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 celery stalks, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 750 g water
- 50 g dry white wine
- 30 g rice, of choice
- 30 g tomato paste
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 - 2 pinches cayenne pepper (optional)
- 8 fresh scallops
- 1 fresh skinless, boneless salmon fillet, cut into cubes (3 cm)
- 1 - 2 calamari tubes, cut into rings
- 50 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1346.6 kJ / 321.9 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 15.6 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 836 mg
Alternatif tarifler
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
Braised Lamb Shanks
3h 35 min
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Croque Madame
45 min
Bulghur and lentil soup
1h
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1h
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15 min.