Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 large raw prawns (250 g), peeled and deveined, reserving heads and shells
- 50 g unsalted butter
- 1 onion, cut into halves
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 celery stalks, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 750 g water
- 50 g dry white wine
- 30 g rice, of choice
- 30 g tomato paste
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 - 2 pinches cayenne pepper (optional)
- 8 fresh scallops
- 1 fresh skinless, boneless salmon fillet, cut into cubes (3 cm)
- 1 - 2 calamari tubes, cut into rings
- 50 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1346.6 kJ / 321.9 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 15.6 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 836 mg
Alternatif tarifler
Garlic and sage mash
30min
Mussels in white wine and cream sauce
45 dk
Scallops and prawns with XO butter
50 dk
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
Değerlendirme yok
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2u. 40min
Fish soup
40 dk
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Hearty seafood chowder
45 dk
Chilli mussels with risoni
35 Min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 dk