Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Zerdeçal ve Zencefil Macunu
- 50 g zerdeçal, taze, soyulmuş ve parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 50 g zencefil, taze kök, soyulmuş ve parçalara bölünmüş (2 cm)
- 60 g Hindistan cevizi yağı
- 1 - 2 tk karabiber
- 2 yk su
Çay
- ½ limon, kabuğu soyulmuş, iç kısmı
- 10 g zencefil, taze kök
- 1000 g su
- ¼ tk tarçın, toz
- 1 - 2 yk akçaağaç şurubu, damak tadına göre
- buz küpü, sunum için
- nane yaprağı, sunum için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 166 kJ / 39.5 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Karbonhidrat
- 7.6 g
- Yağ
- 0.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 4.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zencefilli Limonata
10min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1h 20 min
Kapya Biberli Domates Çorbası
30min
Nane, Tarçın ve Zencefilli Çay
Değerlendirme yok
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10min
Sıcak Elma Çayı
30min
Zencefil ve Portakallı Bitki Çayı
15 menit
Naneli Salata Sosu ve Narenciye Salatası
30min
Tanıtım Menü 1
1h 5 min
Domatesli ve Biberli Makarna
30min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 min
Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 35 min