
Cihazlar ve Aksesuarlar
Zerdeçal, Limon ve Zencefil Çayı
Hazırlık 15 dk
Toplam 20 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Zerdeçal ve Zencefil Macunu
-
zerdeçal, taze soyulmuş ve parçalara bölünmüş (2-3 cm)50 g
-
zencefil, taze kök soyulmuş ve parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
Hindistan cevizi yağı60 g
-
karabiber1 - 2 tk
-
su2 yk
Çay
-
limon kabuğu soyulmuş, iç kısmı½
-
zencefil, taze kök10 g
-
su1000 g
-
tarçın, toz¼ tk
-
akçaağaç şurubu damak tadına göre1 - 2 yk
-
buz küpü sunum için
-
nane yaprağı sunum için
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
39.5 kcal /
166 kJ
Protein
0.1 g
Yağ
0.9 g
Karbonhidrat
7.6 g
Lif
0.6 g
Doymuş Yağ
0.7 g
Sodyum
4.2 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

KIŞ KEYFİ
16 Tarif
Türkiye
Türkiye