Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Zerdeçal ve Zencefil Macunu
- 50 g zerdeçal, taze, soyulmuş ve parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 50 g zencefil, taze kök, soyulmuş ve parçalara bölünmüş (2 cm)
- 60 g Hindistan cevizi yağı
- 1 - 2 tk karabiber
- 2 yk su
Çay
- ½ limon, kabuğu soyulmuş, iç kısmı
- 10 g zencefil, taze kök
- 1000 g su
- ¼ tk tarçın, toz
- 1 - 2 yk akçaağaç şurubu, damak tadına göre
- buz küpü, sunum için
- nane yaprağı, sunum için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 166 kJ / 39.5 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Karbonhidrat
- 7.6 g
- Yağ
- 0.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 4.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karpuz ve Narenciyeli Mokteyl
10 Min
Kekik, Nane ve Tarçınlı Bitki Çayı
10 Min
Armutlu Yulaf Lapası (Porridge)
30 min
Sıcak Elma Çayı
30 min
Limon Otu ve Zencefilli Bitki Çayı
15 dk
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1 godz. 5 min
Caprese Wrap
10 Min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Brak ocen
Nane, Tarçın ve Zencefilli Çay
20 Min
Hamsi Buğulama
40 Min
Dondurulmuş Meyveli Sorbe
10 Min
Elmalı Sıcak Çay
40 Min