Cihazlar ve Aksesuarlar
Mediterrane visschotel
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 porties
Malzemeler
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olijfolie30 g
-
aardappelen in schijfjes (5-7 mm)350 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
water20 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout in stukken (3 cm)500 g
-
paneermeel2 el
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
zout1 tl
-
ontpitte olijven50 g
-
gedroogde oregano½ tl
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
8958.3 mg
Protein
83.5 g
Kalori
2719.6 kJ /
650 kcal
Yağ
19.5 g
Lif
5.5 g
Doymuş Yağ
3.3 g
Karbonhidrat
34 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Batch Cooking & Meal Prep
12 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kabeljauw in tomatensaus
30 dk
Gegrilde octopus met aardappelen
2sa 45 dk
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 dk
Tagliatelle met broccoli
15 dk
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Değerlendirme yok
Vislasagne met asperges en prei
1sa 30 dk
Viscurry
35 dk
Vislasagne met courgette
1sa
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 dk
Trio van rijst, vis en groenten
35 dk
Groenteflan
1sa 35 dk
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 dk