Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g su
- 650 g bal kabağı, içi, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Tam tarif
- Kalori
- 861 kJ / 206 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 36.4 g
- Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 15.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Tahıllı Meyve Lapası
10min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Değerlendirme yok
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Önceden Pişirilmiş Pirinç Unu
40 min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Tahıllı Elma Lapası
10min
Sebzeli Etli Püre
35min
Patates ve Havuç Püresi
45 min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min