Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Okonomiyaki sauce
- 20 g honey
- 30 g Japanese soy sauce
- 60 g tomato ketchup
- 40 g Worcestershire sauce
Okonomiyaki
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 200 g water
- 1 tsp dashi powder
- 4 eggs
- 160 g plain flour
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp sugar
- 400 g white cabbage, finely sliced
- 40 g Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained
- sesame oil, to fry
- 120 g boneless skinless pork belly, cut into thin slices (see Tip)
- Kewpie mayonnaise, to serve
- bonito flakes, to serve
- fresh chives, chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1961.9 kJ / 467.1 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 44.2 g
- Yağ
- 22.8 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1327 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Wonton soup (pork)
45 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Char siew sauce
10 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Korean Bo ssam
29h 20min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min