Cihazlar ve Aksesuarlar
Okonomiyaki
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
Okonomiyaki sauce
-
honey20 g
-
Japanese soy sauce30 g
-
tomato ketchup60 g
-
Worcestershire sauce40 g
Okonomiyaki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
water200 g
-
dashi powder1 tsp
-
eggs4
-
plain flour160 g
-
sea salt¼ tsp
-
sugar¼ tsp
-
white cabbage finely sliced400 g
-
Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained40 g
-
sesame oil to fry
-
boneless skinless pork belly cut into thin slices (see Tip)120 g
-
Kewpie mayonnaise to serve
-
bonito flakes to serve
-
fresh chives chopped, to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1327 mg
Protein
19.9 g
Kalori
1961.9 kJ /
467.1 kcal
Yağ
22.8 g
Lif
4.1 g
Doymuş Yağ
5.2 g
Karbonhidrat
44.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Flavours of Japan
22 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1 Std. 20 Min
Wonton soup (pork)
45 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Agedashi tofu
30 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min