Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Okonomiyaki sauce
- 20 g honey
- 30 g Japanese soy sauce
- 60 g tomato ketchup
- 40 g Worcestershire sauce
Okonomiyaki
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 200 g water
- 1 tsp dashi powder
- 4 eggs
- 160 g plain flour
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp sugar
- 400 g white cabbage, finely sliced
- 40 g Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained
- sesame oil, to fry
- 120 g boneless skinless pork belly, cut into thin slices (see Tip)
- Kewpie mayonnaise, to serve
- bonito flakes, to serve
- fresh chives, chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1961.9 kJ / 467.1 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 44.2 g
- Yağ
- 22.8 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1327 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 Std. 55 Min
Korean Bo ssam
29h 20min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Wonton soup (pork)
45 min