Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Leberpfannkuchen
- 600 g Hühnerleber, in Stücken
- 2 Eier
- 50 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 30 g Öl zum Braten
Füllung und Fertigstellung
- 160 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Rüebli, in Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 40 g pflanzliches Öl
- 85 g Ketchup
- 120 g Mayonnaise (siehe Tipp)
-
10
g Dill, frisch, gehackt
veya 10 g Kräutermischung, frisch, gehackt - 50 g grüne Peperoni, in Würfeln (5 mm)
- 50 g rote Peperoni, in Würfeln (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1362 kJ / 325 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poulet-Birnen-Pie
2 Std. 40 Min
Randensalat mit Meerettich
10min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Tarte au Vin cuit
45min
In Salzkruste gebratene Dorade
35min
Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
30min
Scharfe Truten-Kebabs
1 Std.
Griechische Fleisch-Bällchen (Köfte)
1 Std. 30 Min
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Rind an Tamarindensauce mit Klebreis
8h 10min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40min
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2 Std. 15 Min