Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette sottili
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g funghi porcini freschi, puliti e a fette sottili
- 100 g di Taleggio a fettine sottili
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1050.8 kJ / 251.3 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 13.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 358.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di conchiglioni con pesto di melanzane
30min
Clafoutis fiori di zucca e salmone
45min
Tartine di pane alla menta
4 Std. 10 Min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30min
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5h
Lasagne funghi e salsiccia
1h 40min
Torta salata ai funghi
1h 30min
Quiche salmone e rucola
1h 40min
Quiche ai funghi e Fontina
1h 30min
Lasagne ai funghi
2h
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Rotolo di patate con salmone affumicato
1h 10min