Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 triglie rosse di scoglio, eviscerate e pulite
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 175 g di passata di pomodoro
- 75 g di brodo vegetale
- 5 g di sale
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 - 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2364 kJ / 565 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 7.1 g
- Yağ
- 41.1 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesce spada alla ghiotta
40 Min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Polpo in rosso
35 Min
Tonno in agrodolce
1h
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Carciofi ripieni
50 min
Coniglio ai carciofi
1h 25 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Fave al guanciale
35 Min
Tegamini di cipolle e alici
1h