Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 triglie rosse di scoglio, eviscerate e pulite
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 175 g di passata di pomodoro
- 75 g di brodo vegetale
- 5 g di sale
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 - 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2364 kJ / 565 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 7.1 g
- Yağ
- 41.1 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peoci gratinati
1h
Linguine al nero di seppia
45min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10 min.
Salmone e carciofi al Varoma
55 min.
Insalata di mare con citronette all'aglio
2 godz. 25 min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Tonno in agrodolce
1h
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min.
Coniglio alla siciliana
1h 20 min.
Calamari alla napoletana
40 min.
Pesce spada al salmoriglio
5 λεπτ.