Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- unsalted butter, to grease
- 180 g plain flour, plus extra to dust
- 1 egg yolk
- 30 g chilled water
Filling
- 20 g oil
- 300 g leek, white part only, cut into slices (1-2 cm)
- 20 g brown sugar
- 10 g white vinegar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 3 eggs
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 70 g Danish feta, crumbled
- 100 g cherry tomatoes, mixed, sliced as desired
- 8 anchovy fillets (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, to garnish
- mixed salad leaves, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1589.2 kJ / 378.4 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 22.1 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 402.3 mg
Alternatif tarifler
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2h
Elly Berryman's plum shortcake
1 Std.
Filo spinach slice
55 min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 Std. 20 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Okonomiyaki
30min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Leek and ham tart
1 Std. 55 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Caramelised leek and feta tart
2 Std. 25 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.