Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g Öl
- 2 geh. TL Garam Masala
- 2 ½ TL Salz
- 600 g Blumenkohlröschen
- 300 g Steckrüben, in mundgerechten Stücken
- 400 g Rote Bete, in Spalten
- 400 g Kokosmilch
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 1 Bund Koriander, abgezupft
- 20 g Limettensaft
- 1 TL Zucker
- 4 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 TL Kurkuma
- 250 g Wasser
- 300 g Basmati-Reis
- Granatapfelkerne zum Bestreuen
- Mandelstifte, geröstet, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3318 kJ / 793 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 100 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 13 g
- Sodyum
- 1611 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blumenkohl-Korma
40min
Orientalischer Blumenkohlsalat
1 Std.
Blumenkohl-Erbsen-Curry
45min
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1 Std.
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1 Std.
Indischer Gemüsereis
1 Std.
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50min
Spitzkohl-Curry
35 Min
Veganer Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40min
Blumenkohl Tikka Masala
35 Min