Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g celery, cut in pieces
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces
- 50 g onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 1200 g water
- 400 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, diced (2 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms
- 1 tsp dried marjoram (see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 737 kJ / 176 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestrone
45 min
Garlic Turkey Stew
45 min
Borscht
50min
Grisons Barley Soup
55 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 Std. 20 Min
Creamy Courgette Soup
35 min
Mini Laxpuddings
1h 10 min
Vegan Spanish Omelette
40min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Stracciatella Soup
30 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min