Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces (5 cm)
- 4 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 20 g plain flour
- 350 g water
- 500 g mixed root vegetables (e.g. carrots, celeriac, turnips, see tip), sliced (2 cm)
-
2
sprigs fresh thyme
veya fresh rosemary -
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 300 g turkey breast fillet, skinless (see tip), cut in pieces (3 cm)
- 200 g potatoes, unpeeled, cut in pieces (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 1655 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 godz. 10 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Smoky Pork and Beans
3h
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min