Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces (5 cm)
- 4 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 20 g plain flour
- 350 g water
- 500 g mixed root vegetables (e.g. carrots, celeriac, turnips, see tip), sliced (2 cm)
-
2
sprigs fresh thyme
veya fresh rosemary -
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 300 g turkey breast fillet, skinless (see tip), cut in pieces (3 cm)
- 200 g potatoes, unpeeled, cut in pieces (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 1655 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potato Pancakes
45 dk
Chicken Étouffée
45 dk
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 dk
Beef Goulash Soup
1h 15min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 dk
Broccoli Cream Soup with Croutons
1sa
Grisons Barley Soup
55min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 dk
Beef Stew with Mashed Potatoes
1sa 30 dk
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Lentil and Bacon Soup
8h 55 phút
Chicken with Peppers and Rice
1sa