Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 400 g dried brown lentils
- 100 g long grain white rice
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp tomato paste (optional)
- 15 g vinegar
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g onion, cut into wedges (3-4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1603.9 kJ / 383.4 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 9.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 7.9 g
- Sodyum
- 331.8 mg
Alternatif tarifler
Tuscan bean soup
40min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Asparagus risotto
40min
Okra and meat stew (bamia)
1h
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Tofu scramble
25min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min