Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 200 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 150 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel
- 400 g de farine de blé
- 1 c. à soupe de levure chimique
La garniture
- 700 g de pâte de coing, coupée en morceaux
- 70 g de vin doux sucré (Porto, Marsala par ex.)
- 1 blanc d'œuf, pour le brossage
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 3448 kJ / 824 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 134 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confiture pêche et verveine
1 godz. 5 min
Confiture fraise et sureau
9 Std. 15 Min
Tourte aux légumes et au tofu
1 godz. 25 min
Tarte aux mûres et cardamome
2h 25min
Gelée de coing
1 godz.
Confiture figue et vanille
40 min
Pizza au curcuma avec anchois, fleurs de courgette et oignons
2h 15min
Pâte de coings
1h 45min
Compote pomme-vanille et biscuits moelleux coco
1 godz.
Muffin abricot-pistache
55 Min
Confiture abricot-gingembre
1h 55 min
Chapelure
10 min