Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 40 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 60 g de sucre en poudre
- 25 g de poudre d'amande
- 25 g de raisins secs
- 25 g de fruits confits variés, en petits morceaux
- 25 g de beurre fondu
- 25 g de pignons de pin
- 1 c. à café de graines d'anis vert
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 50 g de vin blanc
- 1 pincée de sel
- 40 g d'eau de fleur d'oranger
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1130.3 kJ / 269.6 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 34.6 g
- Yağ
- 11.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 67.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Croquants aux noisettes et amandes
50min
Biscuits aux figues
1 Std. 15 Min
Pâte à tartiner poire-vanille-gingembre
1 Std. 25 Min
Confiture de kumquats et fruits de la Passion à la cardamome
45 Min
Mouna brioche de Pâques
8 Std. 55 Min
Navettes à la fleur d'oranger
1h 35min
Sorbet abricot-romarin et cookies aux dattes
12sa 30 dk
Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail
3 Std. 15 Min
Strudel aux pommes, raisins secs et cannelle
50min
Baklava doré
25 Std. 25 Min
Julekake (brioche norvégienne)
2sa 50 dk
Confiture fraise-gingembre
1h 10 min