Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de fruits secs variés
- 3 œufs (blancs et jaunes séparés)
- 1 pincée de sel
- 100 g de miel
- 100 g de sucre en poudre
- 5 g de poivre de Sichuan
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- coulis de fruits rouges, type cerises ou coulis d'abricots pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1960.5 kJ / 469.3 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 30.8 g
- Doymuş Yağ
- 17.3 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 136 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème brûlée à la portugaise
25 min
Crème pâtissière au caramel
50min
Sphère chocolat-mandarine
12h
Orange curd
6 godz. 25 min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Sauce caramel au café
45min
Coupe infernale
12óra 45p
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1h 30min
Pommes sur sablés à la réglisse
4 Std. 40 Min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1h
Ananas caramélisé aux épices
50min
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1h