Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de farine de châtaigne
- 150 g de farine T 65, et un peu pouir fariner
- 10 g de sel
- 70 g de pignons de pin
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2205 kJ / 519 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 250 g
- Yağ
- 61 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain au levain
17h
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 Std. 10 Min
Pain aux châtaignes
3h 45min
Petits pains aux noix
4 godz. 30 min
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min
Pain cocotte
2u. 20min
Pain de campagne
3h 45min
Pain blanc en cocotte
3u. 15min
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.