Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Kalbsbries
- 850 g Wasser, davon 250 g kalt, und mehr zum Abschrecken
- 750 g Essig
- Eiswürfel zum Abschrecken
- 300 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Weißwein, trocken
- 100 g Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min
Erdäpfelsuppe | Morcheln | Lauch
1h 45min
Zitronen-Curry-Lavaküchlein
3h
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Lauch
45min
Buttermilch-Zitronen-Eis mit Hagebuttensauce
4 Std. 30 Min
Rind an Tamarindensauce mit Klebreis
8 Std. 10 Min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Porree
45min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Orangen-Sahne-Eis mit Safran
13 Std.
Marinierte Fischfilets mit Chermoula-Sauce und Couscoussalat
1 godz. 20 min
Marillen-Mascarpone-Eis
3h 35min