Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Kalbsbries
- 850 g Wasser, davon 250 g kalt, und mehr zum Abschrecken
- 750 g Essig
- Eiswürfel zum Abschrecken
- 300 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Weißwein, trocken
- 100 g Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1h
Kartoffel-Lauch-Suppe (XXL)
1h
Salzburger Nockerl
30min
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35min
Mürbteiggalette mit Steinobst und Pistaziencreme
1u. 15min
Rinderfilets mit Spargel, heurigen Erdäpfeln und Sauce Béarnaise
1 Std. 10 Min
Schwarzwälder Kirschtorte
4h
Sous-vide Oktopus-Salat
8 Std.
Sauce béarnaise
20min
Saibling | Backteig | Brennnessel | Leindotter
45min
Lauchsuppe mit Rohschinken-Chips
40min
Süßer Mürbeteig
1 Std. 50 Min