Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Dille, frisch
- 20 g Petersilienblätter
- 40 - 50 g Apfelessig
- 80 g körniger Senf
- 3 Schweinekoteletts (à ca. 180 g), 1,5 cm dick
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 80 g Knollensellerie, geschält
- 150 g grüne Äpfel, je nach Größe, entkernt
- 150 g Chicorée
- 40 g Sauerrahm
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Sonnenblumenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1878 kJ / 449 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steirisches Krenfleisch
2h 45min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30min
Hühnerleberschnitten
25min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2 Std.
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Slow Cooking Rotweinbirnen
5h
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Osterschinken im Brotteig mit Selchsuppe
2h 45min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3h
Gfüt’s Zeisl mit Grumbirnsolod (gefüllter Schweinslungenbraten mit Erdäpfelsalat)
1h 35min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2u. 20min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min