Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Dille, frisch
- 20 g Petersilienblätter
- 40 - 50 g Apfelessig
- 80 g körniger Senf
- 3 Schweinekoteletts (à ca. 180 g), 1,5 cm dick
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 80 g Knollensellerie, geschält
- 150 g grüne Äpfel, je nach Größe, entkernt
- 150 g Chicorée
- 40 g Sauerrahm
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Sonnenblumenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1878 kJ / 449 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45 Min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8h 45min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3 godz. 30 min
Ossobuco sous-vide
13h
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 Std. 30 Min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 Std. 30 Min
Rehragout mit Serviettenknödel
1h 25min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3 godz. 45 min