
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Olivenöl
- 200 g rote Zwiebeln in Spalten
- 120 - 150 g Karotten in Scheiben (0,5 cm)
- 50 - 70 g Selleriestangen in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g Rotwein
- ¼ TL Zucker
- 1 TL Salz
- 4 Schweinswangerl (à ca. 150 g)
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL frische Rosmarinnadeln
- Wasser bis zur Maximummarkierung
-
30
g Zitronensaft
veya 1 gestr. TL Zitronensäure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 536 kcal / 2243 kJ
- Protein
- 26 g
- Yağ
- 45 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Lif
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Sodyum
- 89 mg