Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Olivenöl
- 200 g rote Zwiebeln, in Spalten
- 120 - 150 g Karotten, in Scheiben (0,5 cm)
- 50 - 70 g Selleriestangen, in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g Rotwein
- ¼ TL Zucker
- 4 Schweinswangerl (à ca. 150 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL frische Rosmarinnadeln
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2243 kJ / 536 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 45 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Geröstete Leber
30 Min
Steirisches Krenfleisch
2h 45min
Leberreis
35min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 Std. 40 Min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2h 20min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2 Std. 30 Min
Asiatisches Schmorfleisch
2 Std. 30 Min
Boef Stroganoff
50 Min