Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Olivenöl
- 200 g rote Zwiebeln, in Spalten
- 120 - 150 g Karotten, in Scheiben (0,5 cm)
- 50 - 70 g Selleriestangen, in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g Rotwein
- ¼ TL Zucker
- 4 Schweinswangerl (à ca. 150 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL frische Rosmarinnadeln
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2243 kJ / 536 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 45 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coq au vin
3h
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2 godz. 10 min
Lachsforelle sous-vide mit Gemüse
1h 30min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16 Std. 45 Min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3 godz. 30 min
Ossobuco sous-vide
13h
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h
Vitello tonnato sous-vide
4óra 30p
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 godz. 20 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min