Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Semmeln, altbacken
- Milch zum Einweichen
- 250 g durchwachsener Selchspeck
-
650
g Kalbsleber, geputzt
veya 650 g Schweineleber, geputzt - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Butterschmalz
- 150 g Frühstücksspeck, in Scheiben, dünn aufgeschnitten
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 776 kJ / 185 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomatencremesuppe (XXL)
40min
Hühnerleberschnitten
25min
Leberreis
35min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 Std. 40 Min
Lachsforelle sous-vide mit Gemüse
1 Std. 30 Min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5 godz. 15 min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Leberpastete im Glas
4 Std.
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30min
Brandteigkrapferl mit Lachscreme
1 Std. 50 Min
Ritschert (XXL)
1 Std.
Vitello tonnato sous-vide
4h 30 min