Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Semmeln, altbacken
- Milch zum Einweichen
- 250 g durchwachsener Selchspeck
-
650
g Kalbsleber, geputzt
veya 650 g Schweineleber, geputzt - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Butterschmalz
- 150 g Frühstücksspeck, in Scheiben, dünn aufgeschnitten
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 776 kJ / 185 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ente mit Orangen-Ingwer-Sauce und Couscous
2h 20 phút
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40min
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2h 30min
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
1h
Karpfengulasch
55 Min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Menü: Petersiliencremesuppe, Gemüse-Lachs-Päckchen & Crème Brûlée
55 Min
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2h 10 phút
Geröstete Leber
30min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Grammelpogatscherl
1h 10min
Leberpastete im Glas
4h