Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Rindswangerl
- 700 - 800 g Rindswangerl, in 4 Stücken (ca. 3 cm dick)
- 400 g Bier, naturtrüb
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 60 g Stangensellerie, in Stücken (3 cm)
- 50 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
Parmesan-Erdäpfelpüree und Fertigstellung
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 300 g Blattspinat, frisch
- 1 ½ TL Salz
- 1000 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (1 cm)
-
280
g Wasser
veya 280 g Milch - 1 EL Dijonsenf
- 2 - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 60 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2742 kJ / 653 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1155 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ossobuco sous-vide
13h
Steinpilze sous-vide
30 min
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3h 45min
Zitronenkaramellsauce
45 min
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Ritschert (XXL)
1 godz.
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30min
Schweinerippchen mit Barbecue-Sauce
35 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 Std.
Rindsgulasch klassisch
3h 20 min