Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Rindswangerl
- 700 - 800 g Rindswangerl, in 4 Stücken (ca. 3 cm dick)
- 400 g Bier, naturtrüb
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 60 g Stangensellerie, in Stücken (3 cm)
- 50 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
Parmesan-Erdäpfelpüree und Fertigstellung
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 300 g Blattspinat, frisch
- 1 ½ TL Salz
- 1000 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (1 cm)
-
280
g Wasser
veya 280 g Milch - 1 EL Dijonsenf
- 2 - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 60 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2742 kJ / 653 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1155 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindsgulasch klassisch
3ωρ. 20 λεπτ.
Kalbsrahmgulasch
1hod.
Rinderfilet à la Esterhazy
50 min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40 λεπτ.
Garam-Masala-Hähnchen mit Reis
50 min
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8ωρ. 45 λεπτ.
Fünf-Gewürze-Reis mit Schweinefleisch
50 min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 Std.
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4hod. 50min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 Std. 10 Min
Boef Stroganoff
50 min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 λεπτ.