Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Rindswangerl
- 700 - 800 g Rindswangerl, in 4 Stücken (ca. 3 cm dick)
- 400 g Bier, naturtrüb
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 60 g Stangensellerie, in Stücken (3 cm)
- 50 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
Parmesan-Erdäpfelpüree und Fertigstellung
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 300 g Blattspinat, frisch
- 1 ½ TL Salz
- 1000 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (1 cm)
-
280
g Wasser
veya 280 g Milch - 1 EL Dijonsenf
- 2 - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 60 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2742 kJ / 653 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1155 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
45min
Coq au vin
3h
Zandergulasch mit Petersilerdäpfeln
1h
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
50min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2u. 20min
Zucchinicremesuppe (XXL)
35min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min