Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Buchweizen (siehe Tipp)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 100 g Möhren, in Stücken
- 40 g Olivenöl
- 400 g Wasser
- 1 rote Paprika, in Stücken (ca. 2 cm)
- 200 g Zucchini, in Würfeln (ca. 2 cm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Salz
- 200 g Feta, grob zerbröselt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1851 kJ / 441 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 Std.
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45min
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30min
Hirse, gekocht
45min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2h 20min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Ucha - Fischsuppe
50min