Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bouquet de persil frais
- 30 g d'échalotes
-
300
g de cèpes frais, coupés en morceaux
veya 40 g de champignons déshydratés, préalablement réhydratés et essorés - 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio (14 min de cuisson)
- 60 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
-
1
c. à café de sel
veya 1 c. à café bombée de fond de viande maison - 30 g de beurre, coupé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1861 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 69.5 g
- Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Omelette au cheddar à la truffe
30 dk
Risotto milanais au safran
30 dk
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30 dk
Risotto aux asperges
45 dk
Risotto printanier
1h
Risotto aux asperges et au safran
35min
Risotto aux raisins et champignons
30 dk
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
Minirisottos safran et bacon, mousse de courgette
2h 15min
Polenta au gorgonzola
25min
Pesto
5 Min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min