Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 duck, whole boneless (approx. 1500 g) (see Tips)
- 3 tsp sea salt
- 2 ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp dried marjoram
- 100 g brown onion, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter
- 150 g chicken liver, without veins or membranes, cut into 2-3 cm pieces
- 200 g turkey mince, broken into pieces
- 15 pitted prunes
- 40 g breadcrumbs
- 1 egg
- 50 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2509.2 kJ / 597.4 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Karbonhidrat
- 8.7 g
- Yağ
- 51.7 g
- Doymuş Yağ
- 16.7 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 704.7 mg
Alternatif tarifler
Polenta
25min
Parmesan cheese crisps
15 Min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Panna cotta
6h 15min
Ruby and strawberry bonbons
1h 40min
Fruit ice cream
10 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Grand Marnier® soufflé
1h
Traditional crème brûlée
25h
Pork Trotter Jelly
8 Std.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min