Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 duck, whole boneless (approx. 1500 g) (see Tips)
- 3 tsp sea salt
- 2 ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp dried marjoram
- 100 g brown onion, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter
- 150 g chicken liver, without veins or membranes, cut into 2-3 cm pieces
- 200 g turkey mince, broken into pieces
- 15 pitted prunes
- 40 g breadcrumbs
- 1 egg
- 50 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2509.2 kJ / 597.4 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Karbonhidrat
- 8.7 g
- Yağ
- 51.7 g
- Doymuş Yağ
- 16.7 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 704.7 mg
Alternatif tarifler
Fruit ice cream
10 min
Classic zabaglione
15min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20 min
Lollipops
40 min
S'mores-style dipping jars
2 godz. 20 min
Chocolates with White Chocolate Lemon Filling
2h 30min
Lemon sorbet
8h 30 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15 min.
Cranberry Jelly
40 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15 min.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18h 30min