Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 duck, whole boneless (approx. 1500 g) (see Tips)
- 3 tsp sea salt
- 2 ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp dried marjoram
- 100 g brown onion, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter
- 150 g chicken liver, without veins or membranes, cut into 2-3 cm pieces
- 200 g turkey mince, broken into pieces
- 15 pitted prunes
- 40 g breadcrumbs
- 1 egg
- 50 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2509.2 kJ / 597.4 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Karbonhidrat
- 8.7 g
- Yağ
- 51.7 g
- Doymuş Yağ
- 16.7 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 704.7 mg
Alternatif tarifler
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 45min
Beetroot and avocado eggs
88sa
Parmesan cheese crisps
15 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Quark
3 Std.
Keto sweet pastry
1 Std.
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 Min
Fragrant pipis
30min
Semolina custard
20 Min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 Std. 10 Min