Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Karbonhidrat
- 20.8 g
- Yağ
- 51.1 g
- Doymuş Yağ
- 22.9 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 637.4 mg
Alternatif tarifler
Chilli and cheese nachos
35min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Pulled pork burgers
4h 20min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Mushroom sauce
20min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3u. 15min
Traditional gravy
25 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3u. 15min