Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 100 g white wine
- 2 tbsp brandy
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g water
- 2 tbsp Port (fortified wine)
- 1 tbsp Dijon mustard
- 150 g pouring (whipping) cream
- 20 g green peppercorns, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 227.9 kJ / 54.3 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 54.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Traditional gravy
25 Min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Peking-style duck pancakes
8sa 50 dk
Oysters Kilpatrick
15 dk
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Hollandaise sauce
15 dk
Diane sauce
20min
Peppercorn Sauce
30min
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min
Mushroom sauce
20min