Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g tereyağı, kültürlü, parçalar halinde kesilmiş
- 300 g pırasa, yalnızca beyaz kısım, dilimler halinde kesilmiş (2 mm)
- 1000 g su
- 300 - 350 g dana bonfile, ince şeritler halinde kesilmiş (yaklaşık 1 mm x 30 mm)
-
1
tk ev yapımı et bulyon
veya 1 küp et bulyon, ufalanmış - 150 g patates, küpler halinde kesilmiş (2 cm)
- ½ tk tuz
- 80 g krema, hepsi (inek sütünden)
- 150 g rokfor peyniri, parçalar halinde kesin
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1577.4 kJ / 377 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 12.5 g
- Yağ
- 28.8 g
- Doymuş Yağ
- 16.2 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 423 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 Std. 30 Min
Sebzeli Kuzu Yahni
55min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3 Std. 15 Min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1 Std. 15 Min
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15 min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2h 10 min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55min
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50min