Cihazlar ve Aksesuarlar
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
tereyağı, kültürlü parçalar halinde kesilmiş50 g
-
pırasa yalnızca beyaz kısım, dilimler halinde kesilmiş (2 mm)300 g
-
su1000 g
-
dana bonfile ince şeritler halinde kesilmiş (yaklaşık 1 mm x 30 mm)300 - 350 g
-
1 küp et bulyon, ufalanmışev yapımı et bulyon1 tk
-
patates küpler halinde kesilmiş (2 cm)150 g
-
tuz½ tk
-
krema, hepsi (inek sütünden)80 g
-
rokfor peyniri parçalar halinde kesin150 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
423 mg
Protein
18 g
Kalori
1577.4 kJ /
377 kcal
Yağ
28.8 g
Lif
1.5 g
Doymuş Yağ
16.2 g
Karbonhidrat
12.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çorba ve Pilavlar
25 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 dk
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
45 dk
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Sebze Suyu
3sa 15 dk
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1sa 15 dk
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1sa 10 dk
Puttanesca Sos
55 dk
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 dk
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 dk
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2sa 10 dk
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1sa
Sebzeli Levrek Çorbası
40 dk