Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g tereyağı, kültürlü, parçalar halinde kesilmiş
- 300 g pırasa, yalnızca beyaz kısım, dilimler halinde kesilmiş (2 mm)
- 1000 g su
- 300 - 350 g dana bonfile, ince şeritler halinde kesilmiş (yaklaşık 1 mm x 30 mm)
-
1
tk ev yapımı et bulyon
veya 1 küp et bulyon, ufalanmış - 150 g patates, küpler halinde kesilmiş (2 cm)
- ½ tk tuz
- 80 g krema, hepsi (inek sütünden)
- 150 g rokfor peyniri, parçalar halinde kesin
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1577.4 kJ / 377 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 12.5 g
- Yağ
- 28.8 g
- Doymuş Yağ
- 16.2 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 423 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
Brak ocen
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Brak ocen
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Brak ocen
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20 min
Kaymaklı Lokum
26h 35min
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1h 15 min
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10min
Mantar Ezmesi
1 Std. 40 Min
Turplu krem peynir
10min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1h 5 min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35min