Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g tereyağı, kültürlü, parçalar halinde kesilmiş
- 300 g pırasa, yalnızca beyaz kısım, dilimler halinde kesilmiş (2 mm)
- 1000 g su
- 300 - 350 g dana bonfile, ince şeritler halinde kesilmiş (yaklaşık 1 mm x 30 mm)
-
1
tk ev yapımı et bulyon
veya 1 küp et bulyon, ufalanmış - 150 g patates, küpler halinde kesilmiş (2 cm)
- ½ tk tuz
- 80 g krema, hepsi (inek sütünden)
- 150 g rokfor peyniri, parçalar halinde kesin
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1577.4 kJ / 377 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 12.5 g
- Yağ
- 28.8 g
- Doymuş Yağ
- 16.2 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 423 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2 Std. 10 Min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Sebze Suyu
Değerlendirme yok
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2 Std. 10 Min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8u.
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1h 10 min
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1h 25 min
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1h 10 min
Peynirli Karides Tava
35 min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 min
İşkembe Çorbası
1h 20 min