Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Somon, havuç ve taze fasulye
- ½ - 1 tk toz acı kırmızı biber
- 1 tk tuz
- 1 tutam toz muskat
- 2 tutam toz beyaz biber
- 4 derisiz, kılçıksız somon fileto (her biri 150-180 g, 4 cm kalınlığında)
- 200 g havuç, dilimlenmiş (yakl. 2 mm)
- 250 g taze fasulye, ayıklanmış, gerekirse ikiye bölünmüş
Mango sosu
- 250 g olgun mango, soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
- 50 g brendi
- 1 tk köri tozu
- 300 g su
- 100 g krema
- 120 g yoğurt
- 1 tutam tuz
- 1 tutam toz beyaz biber
- 1 dal maydanoz yaprağı, süslemek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2144 kJ / 513 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1 Std. 10 Min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 Min
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45 min
Tavuklu ve Körili Darı
Değerlendirme yok
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1 Std. 10 Min
Buharda pişmiş karides
15 menit
Somon Tartar
10 menit
Ispanak ve Peynir Dolgulu Köfte
1 godz. 15 min
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25 Min
Ton Balıklı Sebze Noodle
Değerlendirme yok
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 Min