Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Somon, havuç ve taze fasulye
- ½ - 1 tk toz acı kırmızı biber
- 1 tk tuz
- 1 tutam toz muskat
- 2 tutam toz beyaz biber
- 4 derisiz, kılçıksız somon fileto (her biri 150-180 g, 4 cm kalınlığında)
- 200 g havuç, dilimlenmiş (yakl. 2 mm)
- 250 g taze fasulye, ayıklanmış, gerekirse ikiye bölünmüş
Mango sosu
- 250 g olgun mango, soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
- 50 g brendi
- 1 tk köri tozu
- 300 g su
- 100 g krema
- 120 g yoğurt
- 1 tutam tuz
- 1 tutam toz beyaz biber
- 1 dal maydanoz yaprağı, süslemek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2144 kJ / 513 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Detoks Salatası
10min
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45 min
Yumurtalı Glütensiz Makarna
1 godz. 45 min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50min
Köfte ve Domatesli Pilav
1h
Donmuş Meyve Püresi 2
Değerlendirme yok
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Sebze Suyu
40 min
Avokadolu Hindistan Cevizli Dondurma
6h 15min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Değerlendirme yok
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50min