Pan etíope (Injera)

Pan etíope (Injera)

4.6 8 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 49sa
8 unidades

Malzemeler

  • 300 g de harina de teff
  • 800 g de agua mineral (ver sugerencia)
  • 1 pellizco de levadura de panadería deshidratada
  • 2 pellizcos de sal

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 unidad

Sodyum 40.6 mg
Protein 4.1 g
Kalori 480.1 kJ / 114.8 kcal
Yağ 0.8 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 0.1 g
Karbonhidrat 22.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...