Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de filet de bar, sans la peau, coupé en gros morceaux
- 1 orange, zeste et jus
- 1 combava, le zeste râpé
- 20 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 1 bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 75 g d'échalotes
- 100 g de pomme granny-smith, coupée en morceaux
- le jus d'1/2 citron jaune
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive
- 20 g de vinaigre de riz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 932 kJ / 222 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartare de thon rouge
1 godz. 15 min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1h 5min
Tartare de saumon avocat-concombre
50 Min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20min
Tartare de daurade à la thaïe
1 godz. 15 min
Tartare de dorade à la mangue
10 Min
Ceviche de poisson
30 min
Salade de bœuf thaïe
30 min
Tartare de thon et gaspacho
20min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 min
Tartare de saumon frais
15min