Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 1 c. à café d'huile d'olive
- sel
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g de poireau, coupé en rondelles
- 100 g de céleri branche, coupé en rondelles
- 800 g de fumet de poisson réhydraté
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 620 kJ / 146 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Langoustines à la vapeur de gingembre
1 godz. 15 min
Couscous de rouget aux poivrons
30 min
Lotte à la provençale
50 Min
Tajine de poissons au curry
55 Min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 min
Cotriade
1 godz.
Tajine de lotte au citron confit
1 godz. 35 min
Merlu à la galicienne
45 min
Osso-buco de lotte
45 min
Calamar à la piperade
35 min
Filets de rouget sauce safranée
45 min
Encornets à la provençale
55 Min