![Fondue de lotte au curcuma Fondue de lotte au curcuma](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B2A451CF-8CDC-4D65-B36A-65F5A695C93E/Derivates/3280EEE0-E2E7-4B2E-8CCF-78C93908AF88.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 1 c. à café d'huile d'olive
- sel
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g de poireau, coupé en rondelles
- 100 g de céleri branche, coupé en rondelles
- 800 g de fumet de poisson réhydraté
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 620 kJ / 146 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lotte à la provençale
50min
Tajine de poissons au curry
55 dk
Tajine de lotte au citron confit
1 godz. 35 min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1sa 15 dk
Filet de lieu jaune en croûte d'aneth
50min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Mijoté d'encornet aux cornilles
5 Std. 15 Min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45 min
Tajine de daurade au citron confit
40min
Saint-Jacques en nage épicée
25 dk
Osso-buco de lotte
45min