Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 1 bulbe de fenouil, coupé en huit
- 50 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat
- 25 g de beurre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g d'eau
- 1 citron jaune non traité
- 2 dos de cabillaud
- 250 g de pois gourmands
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boulettes de cabillaud et butternut
1h 15min
Jardinière de légumes, pesto de menthe
45min
Papillotes de saumon, coriandre et citronnelle
25min
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2h
Mignon de veau aux légumes et coeurs d'artichauts
50 min
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35min
Veau aux olives
1h
Saumon au chou, beurre au citron vert
45min
Cabillaud au beurre d'agrume
55 Min
Œuf, potimarron et purée avocat-raifort - Bruno Dinel
1h 30min
Cabillaud façon aïoli
1h
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1h