Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 400 g Hokkaido-Kürbis, geschält, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl
- 730 g Wasser
- 100 g Weisswein
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 3 Zweigchen Thymian, Blättchen abgezupft
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 4 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
- 100 g Mascarpone
- 2 EL Aceto balsamico
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2384 kJ / 569 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoni-Risotto
35 Min
Risotto Cinque P
30 Min
Kürbis-Risotto mit Speck
25 Min
Kürbis-Reistopf
50 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 Min
Kürbis-Kokossuppe
45 Min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 Std.
Munder Safranrisotto
45 Min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 Min
Spinat-Zitronen-Risotto
30 Min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 Min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 Min