
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pilzrisotto
- ½ Bund Petersilie, frisch
- 80 g Parmesan in Stücken (3 cm)
- 40 g Schalotten halbiert
-
300
g Pilze, frisch (Kräuterseitlinge, Austernpilze und Steinpilze), geputzt und in Scheiben (2 mm)
veya 300 g Champignons, frisch geputzt und in Scheiben (2 mm) - 30 g Butter in Stücken
- 30 g Olivenöl, nativ
- 20 g Pinienkerne
- 320 g Risottoreis (e.g. Carnaroli, Arborio und Kochzeit 20 Minuten)
- 90 g Weisswein, trocken
- 800 g Wasser
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) zerkrümmelt
- ½ - 1 TL Salz nach Geschmack
Kürbissalat und Fertigstellung Risotto
- 250 g Karotten in Stücken
- 300 g Äpfel in Stücken
- 300 g Hokkaido-Kürbis
- 1 TL Zimt
- 3 EL Ahornsirup
- 2 Orangen frisch gepresst
- ½ TL Salz (isteğe bağlı)
- 75 g Baumnusskerne
- 30 g Butter in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 907 kcal / 3797 kJ
- Protein
- 21 g
- Yağ
- 42 g
- Karbonhidrat
- 115 g
- Lif
- 9.4 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Sodyum
- 636 mg