
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Peterli, frisch abgezupft
- 30 g Schalotte halbiert
-
300
g Steinpilze, frisch in Stücken
veya 40 g Steinpilze, getrocknet in Wasser eingeweicht und abgetropft - 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, alle Sorten (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14 Minuten Garzeit
- 60 g Weisswein, trocken
- 800 g Wasser
-
1
TL Salz
veya 1 geh. TL Gemüsebouillon Paste - 30 g Butter in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 444 kcal / 1861 kJ
- Protein
- 8 g
- Yağ
- 14 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Lif
- 2.1 g