Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Peterli, frisch, abgezupft
- 30 g Schalotte, halbiert
-
300
g Steinpilze, frisch, in Stücken
veya 40 g Steinpilze, getrocknet, in Wasser eingeweicht und abgetropft - 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, alle Sorten (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14 Minuten Garzeit
- 60 g Weisswein, trocken
- 800 g Wasser
-
1
TL Salz
veya 1 geh. TL Gemüsebouillon Paste - 30 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1861 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta mit Pilzragout
45min
Peperoni-Risotto
35min
Steinpilzrisotto mit Brie
35min
Lachs mit Spargeln, Reis und Zitronen-Hollandaise
45min
Kürbis-Kokossuppe
45min
Kürbisrisotto
35min
Pilzrisotto mit Kürbissalat
45min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50min
Forellen mit Gemüsereis
45min
Himbeer-Orangen-Glacé
5h 10min
Spinat-Zitronen-Risotto
30min